• BETALA SÄKERT MED KLARNA

Created with Sketch.
Created with Sketch.
0
favorite-filled
favorite
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Adapter Lightning-3,5mm Ladda

Nu finns det äntligen en smart lösning för dig som vill kunna använda dina gamla hörlurar tillsammans med din iPhone 7/iPhone 7 Plus och kunna ladda telefonen under tiden.

Artikelnr: 97220CH
EAN-kod: 7391091853648
 
499 kr
{{ price }}
Finns i lager
  • Säker betalning med Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Personlig service

Nu finns det äntligen en smart lösning för dig som vill kunna använda dina gamla hörlurar tillsammans med din iPhone 7/iPhone 7 Plus och kunna ladda telefonen under tiden. Med Champions nya Lightning till 3.5mm-adapter har du en kompakt och smidig lösning som givetvis är Mfi-Certifierad av Apple.

Adaptern är utrustad med en fjärrkontroll som gör att du kan styra musiken direkt ifrån adaptern. Du kan höja/sänka volymen, byta låtar eller pausa musiken utan problem. Skulle det ringa undertiden du lyssnar på musik avbryts musiken och du kan välja att svara på ditt samtal direkt med hjälp av fjärrkontrollen. Dessutom har adaptern en inbyggd mikrofon, så även om dina hörlurar inte är utrustade med ett headset kan du ändå ta samtalet utan att behöva ta av dig hörlurarna.

Ytterligare en smart funktion är möjligheten att ladda din telefon samtidigt som du använder dina hörlurar. På sidan av adaptern sitter en laddningsport för en lightning-kabel som på ett smidigt sätt laddar telefonen samtidigt som du njuter av din favoritmusik.

- Liten och kompakt storlek
- Totallängd ca 13.5cm
- Frekvensomfång: 20Hz-20kHz
- Ljudupplösning: 24bit
- Känslighet: 95db
- 3-knappars kontroll
- Mfi-licensierad ”Made for iPhone”
- Anslutning: Lightning till 3.5mm adapter med ingång för laddning via lightning-kabel

EG-försäkran

Nettovikt inkl. tillbehör 0.013 kg
Bruttovikt 0.036 kg
Förpackningsmått (LxBxH) 0.160 x 0.030 x 0.080 m