• BETALA SÄKERT MED KLARNA

Created with Sketch.
Created with Sketch.
0
favorite-filled
favorite
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Grendosa 6-vägs m. switch

Står du inför problemet att vägguttagen inte riktigt räcker till för att koppla in alla dina elektriska produkter, telefoner som ska laddas osv? Champions högklassiga grendosa med 6st barnsäkra uttag eliminerar problemet.

Artikelnr: CH5176
EAN-kod: 7391091853891
 
69 kr
{{ price }}
Finns i lager
  • Säker betalning med Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Personlig service

Står du inför problemet att vägguttagen inte riktigt räcker till för att koppla in alla dina elektriska produkter, telefoner som ska laddas osv? Champions högklassiga grendosa med 6st barnsäkra uttag eliminerar problemet. Grendosan är S-märkt vilket innebär att den har certifierats för att användas på den svenska marknaden och lever upp till alla säkerhetskrav som ställs.

Om du har småbarn hemma, då är en grendosa med barnsäkra-uttag det självklara valet. Barnet kan då inte sticka ner något i uttagen och riskerar därför inte heller att komma i kontakt med elektricitet. Dessutom har Champions grendosa en praktisk strömbrytare som gör att du enkelt kan stänga av strömmen till samtliga inkopplade produkter utan att behöva dra ut kontakterna. Bra både ur säkerhets- och elförbruknings-synpunkt.

- 6-uttag med strömbrytare
- Kabellängd 1.4m
- Barnsäkra uttag
- Jordade uttag

EG-försäkran

Förpackningsmått (LxBxH) 0.350 x 0.070 x 0.140 m
Bruttovikt 0.368 kg