• 1-3 dagar leveranstid
  • Fraktfritt från 999 kr
  • 14 dagars öppet köp
Created with Sketch.
Created with Sketch.
0

Presenttips till mors dag

Mors dag börjar närma sig med stormsteg och det är hög tid att fundera på vad du skulle kunna ge bort till mamma för att fira hennes dag.
Vi har därför sammanställt en lista med tips på fem olika typer av mors dag-presenter för 2023 som vi är övertygade om kommer att
göra succé detta år, och som garanterat kommer att visa henne den uppskattning hon förtjänar!

 

1. Mjölkskummare

 

För alla kaffeälskande mammor som föredrar mjölk i kaffet så passar väl inget bättre än en elektrisk mjölkskummare? Den hettar upp/och eller skummar mjölken och stänger av sig själv när mjölken är färdig. En perfekt present för att hon ska kunna njuta av sitt favoritkaffe på nolltid!

 

2. Steamer

 

Med denna portabla steamer så slipper man allt krångel och hela familjen kan på ett smidigt och effektivt sätt fräscha upp garderoben!

 

3. Mini Chopper

 

Låt oss vara ärliga - det finns inget som klår mammas mat. Varför inte underlätta hennes arbete i köket med en mini chopper som hjälpreda? Med ett snabbt knapptryck så har hon hackade grönsaker till grytan eller salladen. En mors dag-present hon garanterat kommer att uppskatta!

 

4. Vattenkokare

 

Låt din mamma njuta av en god kopp te med denna rymliga och retroinspirerade vattenkokaren i rostfritt stål. Den klassiska designen gör den lika mycket till en inredningsdetalj som en vattenkokare!

 

5. Högtalare

 

Även om våra musikstilar kan skilja sig åt så älskar vi alla musik, så även våra mammor. Oavsett om hon har en aktiv livsstil eller bara föredrar att sitta hemma och ta det lugnt så kommer hon med denna trådlösa och portabla present kunna lyssna på sina favoritlåtar, vart hon än är!