• BETALA SÄKERT MED KLARNA

Created with Sketch.
Created with Sketch.
0
favorite-filled
favorite
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Trådlös QI Laddare Tilt 10W

Länge leve det trådlösa samhället! Nu kan du ladda din qi-kompatibla smartphone med hjälp av Champion Wireless Tilt - trådlöst.

Artikelnr: CHWC200
EAN-kod: 7391091855369
 
299 kr
{{ price }}
Finns i lager
  • Säker betalning med Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Personlig service

Länge leve det trådlösa samhället! Nu kan du ladda din qi-kompatibla smartphone med hjälp av Champion Wireless Tilt - trådlöst. Det unika med denna laddare är att du kan justera och ändra beroende på om du vill ha en plan yta, eller om du vill ha telefonen lite vinklad för att enklare kunna se skärmen när du sitter vid exempelvis skrivbordet. Genom att rotera på ovandelen ändrar du enkelt vinkel från plan till 15° lutning. 

Inte nog med att laddaren är smart och har en klassisk design, den laddar dessutom din telefon riktigt snabbt. Laddaren börjar ladda din telefon automatiskt vid kontakt samtidigt som du kan använda telefonen och dess funktioner precis som vanligt. Med en kompatibel USB-väggladdare levererar Champion Wireless Tilt en output på 10 W vilket ger lika snabb laddning som med sladd. Om du inte har tillgång till ett vägguttag kan du istället koppla in den medföljande USB-C-kabeln till din dator eller powerbank. När telefonen placerats på laddaren så tänds en blå LED belysning i mitten av laddaren i ca 10 sekunder för att indikera att laddningen är påbörjad.

- Qi-certifierad
- Höjd: 20 mm
- Diameter 80,5 mm
- Vikt 95 g
- 3 laddspolar för effektiv laddning
- Levererar upp till 10w
- USB-C kabel ingår
- För att kunna ladda din telefon trådlöst behöver den ha stör för trådlös-laddning. Exempel på kompatibla telefoner är iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, & Samsung Galaxy S7.

Användarmanual

EU-försäkran

Förpackningsmått (LxBxH) 0.111 x 0.228 x 0.037 m
Bruttovikt 0.170 kg
Nettovikt inkl. tillbehör 0.185 kg