• 1-3 dagar leveranstid
  • Fraktfritt från 999 kr
  • 14 dagars öppet köp
Created with Sketch.
Created with Sketch.
0

Koordinator Egna Varumärken till Order Nordic

Kort om tjänsten 
Är du vår nya koordinator inom Egna varumärken? En av våra kollegor ska gå på föräldraledighet och vi söker omgående en vikarierande koordinator för ca 1 år, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Rollen som EVM Koordinator är avgörande för att utvecklingen av egna varumärken (bland annatChampion) ska fungera tillfredställande. Tjänsten innebär att säkerställa att produktportföljen uppfyller de regulatoriska kraven som specificerats av EU samt den nationella lagstiftningen, ansvara för varuförsörjning, fraktavtal, webbpublicering samt kampanjkoordinering. Arbetet präglas av ett nära samarbete med respektive produktchef samt kategorichef och kräver en prestigelös och kommunikativ inställning.

Om verksamheten
Order Nordic är en av de ledande distributörerna av hemelektronik inom en rad olika produktområden, bland annat telekom, hem & hushåll, personvård & hälsa, ljud & bild samt tillbehör. Order Nordic äger och driver varumärket Champion (www.champion.se). Order Nordic omsatte ca 700 miljoner under 2020 och är i en stark tillväxtfas. Order Nordic har sitt huvudkontor i Helsingborg och har ca 50 anställda.

Mer om tjänsten
Då en av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarierande koordinator inom våra egna varumärken (främst inom Champion), med stor möjlighet till tillsvidareanställning. Champion är ett svenskt varumärke inom hemelektronik som startade redan 1938 i Stockholm. Efter 80-år av tillbehörstillverkning började vi 2015 en ny resa med varumärket. Idag innehåller sortiment över 500 produkter - allt ifrån mobiltillbehör till högtalare och köksmaskiner.

Rollen som Koordinator inom egna varumärken på Order är övergripande och kräver en helhetssyn – din dag präglas av bland annat nedan:

•Granska testrapporter och andra dokument från tillverkare.
•Varuförsörjning/inköp.
•Leverantörskontrakt
•Sammanställa kompletta tekniska filer.
•Boka och samordna frakter (sjö och flyg), förhandla dessa avtal samt bevaka tullavgifter.
•Boka och granska produkt- och fabriksinspektioner
•Webbpublicering av produkter.
•Vara behjälplig vid uppdatering/utveckling av EVM-sortiment.
•Säljstöd.
•Koordinera kampanjer samt förse kunder med material.
•Diverse övriga administrativa uppgifter.

Vill du ha ett flexibelt arbete där du varje dag utmanas i din koordinerade förmåga? Vill du vara med på en spännande resa som du själv är med och påverkar? Är du positiv och driven och trivs i en snabbföränderlig bransch? Välkommen att söka tjänsten som Koordinator EVM hos Order Nordic i Helsingborg!

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller har arbetat några år inom inköp eller inom handel med Asien. Det är meriterande om du har erfarenhet av EU-lagstiftningar och regelverk kring produktsäkerhet. Har du inte det? Vi kommer att utbilda dig! Du trivs med en övergripande roll där du är med och påverkar beslut på många fronter samtidigt. För att trivas och lyckas i rollen är du som person strukturerad och van vid att hålla i gång många uppgifter samtidigt. Du har en positiv attityd, en lösningsorienterad och prestigelös inställning och förmågan att jobba självständigt såväl som att vara en del av ett team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper – för oss är det viktigt att du har rätt inställning, rätt driv samt att du passar in i teamet.

- Du talar och skriver svenska och engelska flytande.
- Arbetet sker främst från vårt kontor i Helsingborg med möjlighet till distans vid behov.
- Resor i tjänst kan förekomma.
- Du kommer arbeta i EVM-teamet och rapporterar till Kategorichef.
- Tjänsten är på 100%

Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via mail; jobb@order.se. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Sista ansökningsdag är 31 jan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kategorichef Caroline Larsson Ristevski (clr@order.se, 0707942337).

 

https://champion.testavendre.se/image/3598/pexels-photo-3184418.jpeg