• 1-3 dagar leveranstid
  • Fraktfritt från 999 kr
  • 14 dagars öppet köp
Created with Sketch.
Created with Sketch.
0

Om Champion

Champion - ett svenskt varumärke med en vision om att möjliggöra stunder tillsammans för nordens alla hushåll. För visst blir livet lite enklare när du hittat din grej? Champions hemelektronik finns alltid med dig. I köket när du lagar mat, på väg till jobbet, på resan och hela vägen hem igen till fredagsmyset i soffan..

 

Det här är vi

Champion är ett svenskt varumärke som startades 1938 med en vision om att möjliggöra stunder tillsammans för nordens alla hushåll. I sortimentet hittar du allt från mobiltillbehör och högtalare till köksmaskiner, personvård och städprodukter. Champions passion ligger i att ta fram produkter som de själva vill använda med skandinavisk design, funktion, kvalitet och hållbarhet som ledord. 


Det började i Stockholm 1938

Olof Bengtsson har precis lagt sista handen vid bygget av sin första egentillverkade förstärkare. Han var nöjd med resultatet. Förstärkaren lyfte ljudet på precis rätt sätt. Ändå kunde han knappt föreställa sig att han närmade sig sitt livs stora genombrott; förstärkaren blev en stor succé och framgången var ett faktum.


Koppla in. Koppla av.

Vår slogan; ”Koppla in. Koppla av.” står för det faktum att man vill göra det enkelt för alla som vill få ihop vardagen. Oavsett vilken produkt i sortimentet som passar din “Koppla in, koppla av”- stund så ligger det ett gediget arbete bakom varje enskild detalj. Från produktdesign till kundkontakt - allt är omsorgsfullt anpassat för det skandinaviska livets olika tillfällen och situationer. Upptäck och umgås.


Hållbarhet

Vi tror på ett hållbart företagande. För oss på Champion innebär detta både hur vi själva bedriver vår verksamhet men också vad som sker före och efter oss i värdekedjan. Vi bedriver därför ett stort hållbarhetsarbete som fokuserar på både miljö, vårt sociala ansvar samt ansvarsfulla affärer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.
slider-image-https://www.champion.se/image/3995/CHEG210-om-oss.jpg

 

Vårt sortiment

 

Mobiltillbehör

Ljud & Bild

Datortillbehör

 

 Koppla in. Koppla av.