• BETALA SÄKERT MED KLARNA

Created with Sketch.
Created with Sketch.
0
favorite-filled
favorite
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sous Vide Precision Circulator

Champion Sous Vide Circulator - utsedd till "Bra köp" av Råd & Rön (maj 2017)! Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig: Med Champion Sous Vide SV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen.

Artikelnr: CHSV310
EAN-kod: 7391091851347
 
1 299 kr
{{ price }}
Finns i lager
  • Säker betalning med Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Personlig service

Champion Sous Vide Circulator - utsedd till "Bra köp" av Råd & Rön (maj 2017)!

Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig: Med Champion Sous Vide SV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bäst av allt - det är otroligt enkelt!

Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt.  Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0,1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.

Med en stilren design och smart konstruktion är detta en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur och tid. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.

Specifikationer:
- Kapacitet: max 15L
- Cirkulerar: ca. 10,0L vatten/min
- Maximal temperatur: 92°C
- IPX7
- Lätt att rengöra med löstagbart hölje
- Reglage för inställning av temperatur/tid
- Precision: +/- 0,1 °C
- Display visar temperatur/tillagningstid
- Klämma på baksidan
- Effekt: 800W
- 220-240V/50Hz
- Kabellängd: 1,2m
- Mått: L×W×H (cm) 10,5x7x38
- Vikt: 1,125kg

Användarmanual

EU-försäkran

Förpackningsmått (LxBxH) 0.460 x 0.130 x 0.130 m
Bruttovikt 1.594 kg