• 1-3 dagar leveranstid
  • Fraktfritt från 999 kr
  • 14 dagars öppet köp
Created with Sketch.
Created with Sketch.
0
favorite-filled
favorite
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Kaffepaket Rostfri

Vi har satt ihop ett paket med Kaffebryggare, Kaffekvarn och Mjölkskummare.

Artikelnr: CHPAKET-KAFFE1
EAN-kod: 7391091863463
 
1 399 kr
{{ price }}
Finns i lager
  • 1-3 dagar leveranstid
  • Fraktfritt från 999 kr
  • 14 dagars öppet köp

Vi har satt ihop ett paket med Kaffebryggare, Kaffekvarn och Mjölkskummare. Vakna till doften av nymalda kaffebönor och njut av ditt kaffe med perfekt, skummad mjölk. 

Kaffebryggare 
Med Champions digitala kaffebryggare kan du vakna upp till nybryggt kaffe varje morgon - fyll på med kaffe och vatten kvällen innan och ställ in timern på önskad tillagningstid. Kannan rymmer 12 koppar och bryggaren är utrustad med varmhållning och automatisk avstängning. På den tydliga
LCD-displayen ser du hur mycket klockan är samt information om eventuellt inställd timer.
Läs mer om produkten här

Kaffekvarn 
Med Champions kaffekvarn kan du mala dina bönor och få perfekt resultat. Att mala sitt eget kaffe strax innan bryggningen påbörjas tar fram kaffets aromer på bästa sätt och säkerställer att du får ett färskt och välsmakande kaffe. Detta är en manuell kaffekvarn med stilren design som passar utmärkt in i alla kök. Den är utrustad med två knivblad i rostfritt stål. Utöver kaffe går det även utmärkt att mixa till exempel nötter eller torkade kryddor.
Läs mer om produkten här

 

Mjölkskummare
Champions Mjölkskummare är för dig som vill kunna avnjuta varm och skummande latte, cappuccino eller varm choklad hemma. Snabbt och effektivt hettar den upp och/eller skummar mjölken, och stänger av sig själv när mjölken är färdig. Med utsida i borstat rostfritt stål har den ett elegant utseende och non-stick ytan gör den lätt att rengöra efter användning.
Läs mer om produkten här

Förpackningsmått (LxBxH) 0.587 x 0.52 x 0.719 m
Nettovikt inkl. tillbehör 4.496 kg
Bruttovikt 5.5 kg